Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijken

Het team van onze huisartenpraktijken bestaat uit drie ervaren huisartsen en drie dokters­assistentes. Daarnaast hebben wij een sterk medisch netwerk en vindt u bij ons verschillende specialisten onder één dak. De praktijk hanteert een moderne werkwijze, zodat wij de tijd hebben voor echt persoonlijke aandacht voor onze patiënten.

Ruimte voor passanten
Huisartsen Schiphol heeft ook altijd ruimte om ‘passanten’ te ontvangen: uw medewerker die plotseling ziek wordt maar niet als patiënt bij ons staat ingeschreven, is dus ook van harte welkom bij onze huisartsen.

Een afspraak maken
Het is makkelijk om een afspraak met de huisarts te maken. Na registratie krijgt u toegang tot de app van onze praktijk. Hiermee kunt u zelf een afspraak met uw huisarts plannen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen. Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 17.00 via 020 705 45 00.

Prikpunt Badhoevedorp
Met trots presenteren wij u ons nieuwe prikpunt. U kunt bloedprikken alleen op afspraak.

Digitaal contact met uw huisarts
Bent u al onder behandeling bij de huisarts en wilt u contact? Dat kan via eConsult met de praktijkapp. Deze consults zijn niet voor spoedgevallen. Bij twijfel altijd telefonisch contact opnemen.

Huisbezoek
Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen en huisbezoek van uw arts wilt, kunt u hiervoor de praktijk bellen. De doktersassistente zal uw geval met u bespreken en indien nodig een afspraak maken voor huisbezoek.

Herhaalrecepten
Met de app heeft u inzicht in uw huidige medicatie zoals die bekend is bij uw arts. U kunt herhaalrecepten aanvragen.

Huisartsen Schiphol e.o. Badhoevedorp

Sloterweg 303 (locatie Atrium)
1171 VC Badhoevedorp

Huisartsen Schiphol e.o. Amsterdam-Osdorp

Osdorpplein 470 (ingang Albert Heijn)
1068 SZ  Amsterdam-Osdorp

info@huisartsenschiphol.nl
Telefoon: 020 705 45 00 (ook spoed)
Fax: 020 22 500 30

Openingstijden
– Openingstijden: ma – vrij | 8:00u – 17:00u
– Boedprikken: ma – vrij | 8:00u – 12:00u (op afspraak)
– Telefoon (ook spoed): 020 70 54 500
Na 17:00 kunnen patiënten terecht bij de Huis­artsen­post in het OLVG West, telefoon: 088 00 30 600.

 

 

 

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. Bel ons op voor een kennismakings­gesprek in onze praktijk te Badhoevedorp of Amsterdam-Osdorp. Onze huisartsen staan voor u klaar.