HR-scan LP

HR scan

 

HR-scan

Van potentiële opdrachtgevers krijgen we vaak de vraag waar te beginnen om HR-zaken in te richten? Zeer begrijpelijk omdat HR een complex vakgebied is. Wij bieden onze kosteloze* HR-scan aan.

DOE DE HR-SCAN

 

Inhoud HR-scan
Met behulp van de HR-scan wordt de huidige situatie duidelijk in beeld gebracht alsook de gewenste situatie door middel van 64 vragen. De scan meet concrete organisatie aspecten, de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Met onze HR-scan krijg je snel en duidelijk inzicht in welke HR-zaken goed gaan en welke meer aandacht behoeven. De uitkomst levert een beknopte grafische rapportage op met concrete adviezen.

Tijdsinvestering
Het invullen van de vragenlijst duurt plm. een half uur.  Wij adviseren een TEAMS- of live sessie te houden met een representatieve vertegenwoordiging van de organisatie, plm. 20% van de medewerkers (bijvoorbeeld: directeur, één of meerdere leidinggevenden en een aantal medewerkers).

DOE DE HR-SCAN

 

Resultaat
Op één A4’tje de uitkomst van de HR-scan aangevuld met praktische en concrete adviezen.

HR scan result

Doe de HR-scan
Klik hier om de vragenlijst HR-scan in te vullen

DOE DE HR-SCAN

 

* Tot en met 10 medewerkers is de HR-scan kosteloos. Indien meer dan 10 medewerkers de vragenlijst lijst invullen, wordt € 4,95 excl. BTW per vragenlijst berekend. Deze kosten vervallen als wij op basis van de uitkomsten van de HR-scan aan de slag gaan bij de opdrachtgever.