Zorg

Zorg

Onze arbodienst is een flexibele arbodienst die goed bereikbaar is. Daarnaast zijn wij een zeer ervaren gesprekspartner voor werkgevers én werknemers.
U kunt rekenen op snel advies bij een ziekmelding. Daarnaast zoeken wij altijd direct naar een constructieve oplossing. Er is overleg met meerdere specialisten naast de bedrijfsarts.

Ons telefoonnummer is : 088 – 2460400
Dagelijks bereikbaar van 8:00 t/m 20:00 uur

 

De Everybody Arbodienst

Rob de Wit
Dzemal Causevic
Ties Wijnen

Wat wij doen

Verzuim oplossen is overleggen

Een ziekmelding oppakken en succesvol oplossen doe je samen. Als bedrijf ken je je medewerkers het beste. Die informatie combineren met een onafhankelijk advies zorgt dat medewerkers zich gehoord voelen en graag snel weer terugkeren naar het werk.

UWV sancties uitsluiten
Als ziekte tot langdurige arbeidsongeschiktheid gaat leiden wordt de invloed van het UWV steeds groter. Een sanctie is het laatste dat je wilt. Samen ervoor zorgen dat het dossier op orde is geeft dan een zeker gevoel en voorkomt onnodige loonsancties.

Beter maken
Zodra de medewerker beter is komt het werk vanzelf. Ons team van medisch specialisten, therapeuten en coaches op verschillende terreinen willen maar één ding, namelijk mensen beter maken. Maar bovenal beter maken dan ze vóór de ziekmelding waren.

Zo werken we samen toe naar een snelle terugkeer én laag ziekteverzuim toe!

 Mail ons voor informatie of overleg : contact@everybodygroep.nl of bel ons: 0299 431757 

Ondersteuning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rob de Wit

Rob de wit

Regio manager