Detachering bedrijfsartsen

Detachering bedrijfsartsen

Bedrijfsarts nodig?

U kunt direct afspraken inplannen en binnen vijf dagen kan uw werknemer op consult. Bij ons zijn er geen wachttijden.
Wij beschikken over een ruim aanbod aan professionals, zoals bedrijfs­artsen, artsen, casemanagers, arbeids­deskundigen, veiligheids­deskundige en psychologen. Zij zijn direct beschikbaar en kunnen u als werkgever direct van dienst zijn en te woord staan.

U hoeft bij ons niet contractueel aangesloten te zijn, wij werken samen met u zonder tussen­komst van een arbo­dienst. U maakt gebruik van onze consulten en adviezen wanneer u wilt.

Bedrijfsarts (geregisteerd)
Wij zetten maximaal in op preventie. Feeling met de bedrijfscultuur, het personeel en management is daarbij van groot belang. Daarom werkt de bedrijfsarts indien gewenst ook bij u op locatie en wordt daarmee bereikbaar voor spontane consultatie voor al uw medewerkers en afdelingen. Het verlaagt de drempel voor werknemers om de arts te consulteren en afspraken zijn snel geregeld. Het management en P&O kan gemakkelijk sparren en overleggen over voortgang, rapportages en beleid. Zo houden zij de regie in eigen hand.

Spreekuur
Verzuimspreekuur, verzuimbegeleiding en re-integratie.
Een belangrijke taak van de bedrijfs­arts is professionele begeleiding van zieke werk­nemers. Samen met de direct leiding­gevende en de betrokken werknemer worden duidelijke afspraken gemaakt over het re-integratie­­traject indien gewenst ook een driegesprek. De gezamenlijke regie heeft als resultaat dat het verzuim zo beperkt mogelijk blijft. Dat is voor alle partijen van groot belang.

Preventief spreekuur.
Wellicht heeft u medewerkers die bepaalde gezondheidsrisico’s lopen of zorgelijke signalen afgeven. Of er is iemand binnen uw bedrijf die zelf aan de bel trekt. Zij kunnen daarvoor altijd terecht op het preventief spreekuur. De bedrijfsarts bekijkt en adviseert wat er nodig is om deze medewerker gezond aan het werk te houden. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Preventief medisch onderzoek (PMO).
Soms komen er uit een RI&E-rapportage of een spreekuur gezondheidsrisico’s voor een werknemer naar voren. Dan kan een PMO nodig zijn. In overleg met uw bedrijfsarts wordt bepaald waar het onderzoek op gericht is. Hier is altijd sprake van maatwerk.

Keuringen
Onze bedrijfsarts kan ook keuringen uitvoeren. Deze verlopen volgens vaste afgesproken richtlijnen. De mogelijkheden voor aanstellingskeuringen bespreekt u met uw bedrijfsarts. Voor bijzondere of specialistische keuringen hebben wij gespecialiseerde bedrijfsartsen beschikbaar.

 

FAQ's

Zijn de artsen gecertificeerd?
Ja, de bedrijfsartsen zijn gecertificeerd.

Is de locatie goed bereikbaar?
Ja, de locatie is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer, de bushalte is op 10 minuten loopafstand en de locatie heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Wat zijn de normtijden?
Een spreekuurconsult zal maximaal 45 minuten zijn.

Is er rechtstreeks contact met de (bedrijf)arts/verzuimcoach mogelijk?
Rechtstreeks telefonisch contact met de bedrijfsarts is mogelijk via mail of mobiel.

Op welke termijn kan ik een terugkoppeling verwachten?
Binnen 48 uur heeft de werkgever via de mail een terugkoppeling retour.

Op welke termijn kan ik een (bedrijf) arts/ verzuimcoach inplannen?
Bedrijfsarts Management garandeert binnen 5 dagen een consult bij de bedrijfsarts op onze locatie in Badhoevedorp

Kan de (bedrijf)arts/verzuimcoach ook in ons verzuimsysteem werken?
Ja, dat is mogelijk als de bedrijfsarts de inloggegevens krijgt van het verzuimsysteem.

Wat kost de (bedrijf)arts/verzuimcoach?
Het bepalen van de kosten van de (bedrijf)arts/verzuimcoach is maatwerk. Neem contact op voor een prijsindicatie.